neiye11

tala fou

Hydroxypropyl methyl cellulose e mafai ona faʻaleleia le faʻasalalauina o le sima sima

Fa'asalalau fa'asaga ose fa'ailoga fa'apitoa taua e fua ai le lelei ole anti-dispersant.Hydroxypropyl methyl cellulose o se vai-soluble polymer compound, e lauiloa foi o le resin-soluble resin po'o le vai-soluble polymer.E faʻateleina le faʻaogaina o le faʻafefiloi e ala i le faʻateleina o le viscosity o le vai faʻafefiloi.O se ituaiga o mea polymer hydrophilic, lea e mafai ona faʻamavaeina i le vai ma fai ai se vaifofo poʻo se vai faʻasalalau.O faʻataʻitaʻiga e faʻaalia ai pe a faʻateleina le aofaʻi o le superplasticizer system naphthalene, o le faʻaopoopoga o le superplasticizer o le a faʻaitiitia ai le faʻasalalauina o le sima sima fou.E mafua ona o le faasologa o le naphthalene maualuga maualuga vai fa'aitiitia sui e patino i luga o le sui galue malosi, pe a fa'aopoopo le vai fa'aitiitiga sui i le sima, o le vai fa'aitiitiga sui i sima sima fa'asaga i luga o sima ma le tau tutusa, o le eletise repulsion flocculation. fausaga o vaega sima faia e ala i le vaevaeina, afifi i le fausaga o le tatalaina o le vai, o le a mafua ai le leiloa o se vaega o le sima.I le taimi lava e tasi, o loʻo maua ai o le faʻateleina o mea o loʻo i totonu o le HPMC, o le anti dispersion o sima sima fou e sili atu ma sili atu.

Malosiaga o le sima:

HPMC fa'afefiloi sima e le fa'asalalauina i lalo ole vai na fa'aogaina ile fa'ainisinia fa'avae alalaupapa o le auala tele, ma o le malosi ole mamanu ole C25.A maeʻa le suʻega faʻavae, o le sima fua o le 400kg, faʻafefiloi faʻafefiloi silica fume 25kg/m3, HPMC fuaina sili ona lelei o le 0.6% o sima fua, fua sima vai o le 0.42, oneone fua o le 40%, naphthalene maualuga le lelei o le vai fa'aitiitia le gaosiga o sui o le 8% o fua sima, o le sima faʻataʻitaʻiga i le ea 28d, o le averesi malosi o le 42.6MPa, O le averesi o le malosi o le sima sasaa i lalo o le vai ma le maualuga pa'ū o le 60mm i le vai o le 36.4mpa mo le 28 aso, ma le fua faatatau o le malosi o le sima faia i totonu. vai ma le sima fau i luga o le ea e 84.8%, o loʻo faʻaalia ai se aafiaga taua.

1. O le fa'aopoopoina o le HPMC o lo'o iai se a'afiaga fa'aletonu i luga ole paluga paluga.Fa'atasi ai ma le fa'atuputeleina o fua ole HPMC, o le taimi fa'atulagaina ole sima e fa'aumi fa'asolosolo fa'asolosolo.I lalo o le tulaga lava e tasi o le HPMC, o le taimi faatulagaina o le paluga i lalo o le vai e umi atu nai lo le ea.O lenei vaega e aoga mo pamu sima i lalo o le sami.

2, fefiloi ma le hydroxypropyl methyl cellulose o sima sima fou o loʻo i ai le felagolagomaʻi lelei, toetoe lava leai se mea e tupu ai le toto.

3, fa'aitiitia muamua le mana'omia o le vai o le HPMC ona fa'atuputeleina lea.

4. O le faʻapipiʻiina o le faʻaitiitia o le vai e faʻaleleia ai le faʻafitauli o le faʻateleina o le manaʻomia o le vai mo le sima, ae tatau ona pulea lelei, a leai o nisi taimi o le a faʻaitiitia ai le faʻasalalauina i lalo o le vai o le sima fou.

5. E itiiti se eseesega i le fausaga i le va o HPMC fefiloi sima slurry faʻataʻitaʻiga ma avanoa faʻataʻitaʻiga, ma e itiiti se eseesega i le fausaga ma compactness i le va o vai sasaa sima faʻataʻitaʻiga ma le ea sasaa sima faʻataʻitaʻiga slurry net.O le 28d fa'ata'ita'iga fa'ameamea i lalo ole vai e la'ititi la'ititi.O le mafuaʻaga autu o le faʻaopoopoga o le HPMC e faʻaitiitia ai le gau ma le faʻasalalauina o le sima i le taimi o le sasaa o le vai, ae faʻaitiitia ai foi le maualuga o le sima faʻapipiʻi.I le poloketi, i lalo o le tulaga o le faʻamautinoaina o le aʻafiaga o le le faʻasalalau i lalo o le vai, o le aofaʻi o le faʻafefiloi o le HPMC e faʻaititia i le mamao e mafai ai.

6, faʻaopoopo HPMC i lalo o le vai e le faʻasalalau sima faʻafefiloi, pulea le aofaʻi o le malosi lelei, o le poloketi pailate o loʻo faʻaalia ai o le fua faatatau o le malosi o le fausiaina o le sima i totonu o le vai ma le fausiaina o le ea e 84.8%, o le aafiaga e sili atu ona taua.


Taimi meli: Sep-17-2022